REVIEWS

Claudine Umali: “Fun Fight Fit promotes conditioning, strength and coordination in children. It gives them the confidence to move with their bodies in any situation. It is also an excellent avenue to learn to play vigorously but in a friendly atmosphere with other children”
 
Jan-Paul Agema:”Bij FunFightFit leren kinderen met veel plezier zichzelf op diverse manieren te verdedigen; op school tegen klasgenootjes en op straat tegen vreemden. Met als basis Krav Maga leer je je te verdedigen tegen stoten en trappen maar ook tegen wurggrepen, handgrepen, klemmen etc. Het grote voordeel is dat kinderen die weerbaarheid uitstralen. Mijn zoontje van 6 vindt het echt geweldig!”
 
Chimène: ”Bij Fun Fight Fit leren kinderen op een leuke en speelse manier voor zichzelf op te komen en hoe ze zichzelf kunnen verdedigen. De kinderen kunnen hun energie hier goed kwijt tijdens de conditionele oefeningen en ze leren respectvol met elkaar om te gaan. Maar wat het leukste is om te zien is met hoeveel plezier en motivatie de kinderen trainen!”

Follow Us

Links