INSTRUCTEUR

Vroeger was ik een jongen zoals er zo veel zijn, ik hield van stoeien en klimmen en ik kon behoorlijk driftig worden. Dat laatste was vooral een reden voor mijn ouders om mij naar judo te sturen, daar is  mijn liefde voor de vecht en verdedigingssport ontstaan. Het mooiste van Judo vond ik dat je daar tot het uiterste kon gaan zonder iemand echt pijn te doen. Winnen of verliezen het is nooit de schuld van teamgenoten of de scheidsrechter. Elke training zweten en altijd respect voor je tegenstander en de leraar

Na de Judo kwam taekwondo, jiujitsu en daarna ben ik al weer jaren bezig met krav maga. Vooral het plezier, de vele mooie momenten en de sportiviteit trekken mij.

Nu ben ik in de gelukkige positie dat ik al de goede zaken die ik te danken heb aan de vele jaren trainingen, seminars en cursussen kan delen. Wat is er nu mooier dan anderen te helpen mentaal verbaal en fysiek weerbaarder te maken?

Naast Fun Fight Fit, heb ik een krav maga school in den haag, geef ik losse cursussen zelfverdediging op verschillende scholen in de Randstad en ben ik docent beeldende vorming in Leiden.

 

Mijn beknopte CV:

 

-eigenaar en trainer Fun Fight Fit

-eigenaar en trainer van Krav Maga Den Haag, training volwassen en tieners

Rots en Water trainer, psychofysieke weerbaarheidstraining voor jongeren

docent zelfverdediging Movisie

-verschillende graden en banden Judo, Jiujitsu, teakwondo en Krav Maga

docent, mentor en counselor Bonaventuracollege burggravenlaan

-EHBO, reanimatie en BHV diploma’s up to date

Follow Us

Links